Karitsankyljykset, rosmariini Mie de Pain ja maustekurkkurahkaa

Valio Food Solutions

Karitsankyljykset, rosmariini Mie de Pain ja maustekurkkurahkaa

Ainekset10 annosta

2.250 kg
karitsan kareeta esim. Annerstedt karitsan karee
0.100 kg
0.025 kg
valkosipulin kynttä viipaleina
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
rouhittua mustapippuria

Rosmariini Mie de Pain

0.200 kg
maalaisleipää
0.017 kg
lehtipersiljaa
0.020 kg
tuoretta rosmariinia
0.100 kg
Dijon-sinappia
0.300 kg
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippurirouhetta

Maustekurkkurahka

0.400 kg
0.150 kg
maustekurkkua kuutioituna
0.020 kg
ruohosipulia
0.012 kg
sokeria
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  2. Leikkaa karitsan kareet kyljyksiksi. Sulata voi paistinpannussa ja lisää valkosipuliviipaleet.
  3. Paista kyljykset valkosipulivoissa ja mausta.
  4. Pyyhkäise kyljysten pintaan 1tl rosmariini Mie de Pain-kuorrutetta ja anna vetäytyä 70° C uunissa 5 minuuttia.
  5. Tarjoa lisänä maustekurkkurahkaa.
  6. Rosmariini Mie de Pain

  7. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi.
  8. Maustekurkkurahka

  9. Sekoita kaikki aineet keskenään.
kpl
g
3.6 kg
221 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
221 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.