Karitsankyljykset, rosmariini Mie de Pain ja maustekurkkurahkaa

Karitsankyljykset, rosmariini Mie de Pain ja maustekurkkurahkaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
221 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,250 kg karitsan kareeta esim. Annerstedt karitsan karee
0,100 kg Valio Eila® voita
0,025 kg valkosipulin kynttä viipaleina
  suolaa
  rouhittua mustapippuria
Rosmariini Mie de Pain
0,200 kg maalaisleipää
0,017 kg lehtipersiljaa
0,020 kg tuoretta rosmariinia
0,100 kg Dijon-sinappia
0,300 kg Valio Eila® voita
  suolaa
  mustapippurirouhetta
Maustekurkkurahka
0,400 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,150 kg maustekurkkua kuutioituna
0,020 kg ruohosipulia
0,012 kg sokeria
  suolaa
  mustapippurirouhetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Ohjeen on laatinut HK Scan Pro
  • Leikkaa karitsan kareet kyljyksiksi. Sulata voi paistinpannussa ja lisää valkosipuliviipaleet.

  • Paista kyljykset valkosipulivoissa ja mausta.

  • Pyyhkäise kyljysten pintaan 1tl rosmariini Mie de Pain-kuorrutetta ja anna vetäytyä 70° C uunissa 5 minuuttia.

  • Tarjoa lisänä maustekurkkurahkaa.

Rosmariini Mie de Pain
  • Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi.

Maustekurkkurahka
  • Sekoita kaikki aineet keskenään.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!