Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
2.250 kg | karitsan kareeta esim. Annerstedt karitsan karee |
0.100 kg | |
0.025 kg | valkosipulin kynttä viipaleina |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | rouhittua mustapippuria |
Rosmariini Mie de Pain | |
---|---|
0.200 kg | maalaisleipää |
0.017 kg | lehtipersiljaa |
0.020 kg | tuoretta rosmariinia |
0.100 kg | Dijon-sinappia |
0.300 kg | |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippurirouhetta |
Maustekurkkurahka | |
0.400 kg | |
0.150 kg | maustekurkkua kuutioituna |
0.020 kg | ruohosipulia |
0.012 kg | sokeria |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippurirouhetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.