Karjalanpaistikukko

Karjalanpaistikukko
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karjalanpaistikukko

Karjalanpaistikukko

Ainekset20 annosta

2.000 kg
karjalanpaistilihaa
0.030 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
kokonaisia mustapippureita
0.005 kg
kokonaisia maustepippureita
0.005 kg
laakerinlehteä
0.100 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
vettä
1.000 kg

Lisäksi

0.740 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä

Tarjoiluun

0.021 kg
hienonnettua persiljaa
0.100 kg

Ohje

  1. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Lisää porkkanat ja sipulit. Lisää vielä vesi.
  2. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia. Jäähdytä ja lisää tuorejuusto.
  3. Laita kaksi taikinaa kahteen leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan.
  4. Lisää täyte ja käännä taikinareunat kanneksi päälle.
  5. Ummista reunat huolellisesti.
  6. Pistele ja paista 150 asteessa n. 45 min tai kunnes kukko on kypsää.
  7. Tarjoa persiljalla maustetun voin kera.
kpl
g
6.4 kg
167 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
167 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.