Karlsbader pistaasiwiener

Karlsbader pistaasiwiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karlsbader pistaasiwiener

Karlsbader pistaasiwiener

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset170 kpl

Taikina

1.100 kg
vettä
4.600 kg
Bakels Karlsbader-mix 3741
0.180 kg
hiivaa
0.300 kg
kananmunia
6.180 kg (170 kpl à 0.036 kg)

Kaulintaan

2.000 kg
2.000 kg (170 kpl à 0.012 kg)

Täyte I

0.700 kg
mantelimassaa
1.300 kg
0.060 kg
pistaasipastaa
0.000 kg
vihreää karamelliväriä
2.060 kg (170 kpl à 0.012 kg)

Täyte II

1.500 kg
1.500 kg (170 kpl à 0.009 kg)

Lisäksi

0.178 kg
kananmunaa
0.400 kg
pomadaa
0.200 kg
pistaasipähkinärouhetta
0.778 kg (170 kpl à 0.005 kg)
12.518 kg (170 kpl à 0.074 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita taikinan ainekset taikinaksi.
  3. Kauli voi taikinaan 3 x 3. Anna kahden ekan kaulauksen välissä 30 min lepo. Valmiille taikinalle 1 h lepo.
  4. Täyte

  5. Sekoita mantelimassan joukkoon vähitellen täytteen muut aineet. Värjää vaalean vihreäksi.
  6. Ylöslyönti

  7. Aukikaulaa taikina 3 mm vahvuuteen . Leikkaa taikinamatto 25 cm:n levyisiksi kaistaleiksi.
  8. Pursota taikinan reunaan toffeetäyte. Käännä taikinaa senverran rullalle , että toffeetäyte menee rullan sisään. Levitä lopulle taikina osalle pistaasitäyte. Rullaa .
  9. Paloittele taikinapötkö 70 g paloiksi ja leikkaa pala kaksiosaiseksi viuhkaksi.
  10. Nostata wienerit max 33 °C:ssa.
  11. Voitele kananmunalla.
  12. Paista 220°:ssa n. 12 min.
  13. Jäähdytä ja koristele pomadalla.
kpl
g
12.6 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.