Juhlava leipä, joka kruunaa juustojen nautintohetket.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Juhlava leipä, joka kruunaa juustojen nautintohetket.
Taikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.035 kg | suolaa |
0.150 kg | sokeria |
0.080 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.200 kg | |
1.700 kg | vehnäjauhoja |
0.500 kg | hiivaleipävehnäjauhoja |
0.300 kg | valkosuklaata rouhittuna |
0.300 kg | kuivattuja karpaloita |
0.150 kg | SEASONS BLEND |
4.890 kg (13 kpl à 0.376 kg) | |
Pinnalle | |
0.170 kg | SEASONS BLEND |
0.170 kg (13 kpl à 0.013 kg) | |
5.060 kg (13 kpl à 0.389 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.