Karpalo-valkosuklaaleipä

Karpalo-valkosuklaaleipä
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karpalo-valkosuklaaleipä

Karpalo-valkosuklaaleipä

Juhlava leipä, joka kruunaa juustojen nautintohetket.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset13 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.035 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.200 kg
1.700 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.300 kg
valkosuklaata rouhittuna
0.300 kg
kuivattuja karpaloita
0.150 kg
SEASONS BLEND
4.890 kg (13 kpl à 0.376 kg)

Pinnalle

0.170 kg
SEASONS BLEND
0.170 kg (13 kpl à 0.013 kg)
5.060 kg (13 kpl à 0.389 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 370g:n leipiä.
  3. Muotoile pitkänmallisiksi. Pyöräytä rouhe seoksessa.
  4. Laita voideltuun leipävuokaan.
  5. Nostata leivät. Viiltele.
  6. Paista 200°C:ssa noin 30 min.
kpl
g
4.8 kg
307 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
307 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.