Karpalo-valkosuklaaleipä

Karpalo-valkosuklaaleipä

Teollisuus
307 kcal / 100g
Juhlava leipä, joka kruunaa juustojen nautintohetket.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,035 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,080 kg hiivaa
0,400 kg kananmunia
0,200 kg Valio Eila® voita
1,700 kg vehnäjauhoja
0,500 kg hiivaleipävehnäjauhoja
0,300 kg valkosuklaata rouhittuna
0,300 kg kuivattuja karpaloita
0,150 kg SEASONS BLEND
4,890 kg 13 kpl á 0,376 kg
Pinnalle
0,170 kg SEASONS BLEND
0,170 kg 13 kpl á 0,013 kg
5,060 kg 13 kpl á 0,389 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.

  • Leivo taikinasta 370g:n leipiä.

  • Muotoile pitkänmallisiksi. Pyöräytä rouhe seoksessa.

  • Laita voideltuun leipävuokaan.

  • Nostata leivät. Viiltele.

  • Paista 200°C:ssa noin 30 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!