Karpalohäränsilmä

Karpalohäränsilmä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Karpalohäränsilmä

Karpalohäränsilmä

Ainekset52 kpl

Murotaikina

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
leivinjauhetta
0.900 kg
vehnäjauhoja
2.110 kg (52 kpl à 0.041 kg)

Täyte

0.780 kg
Valio karpalotäytettä
0.780 kg (52 kpl à 0.015 kg)
2.890 kg (52 kpl à 0.056 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina: Vaahdota sokeri ja voi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli taikina ohueksi 3 mm:n vahvuiseksi levyksi.
  4. Ota levystä halkaisijaltaan 8 cm:n paloja à 20 g. (104 kpl). Tee kolme reikää puoleen pohjista (kannet).
  5. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  6. Levitä karpalotäytettä pohjille. Sihtaa kansien (kolme reikää) pinnalle tomusokeria ja aseta kannet pohjien päälle.
kpl
g
2.9 kg
386 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
386 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
386 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.