Karpalokiekko

Valio Food Solutions

Karpalokiekko

Ainekset17 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (17 kpl á 0.302 kg)

Täyte

1.530 kg
0.315 kg
0.960 kg
vettä
2.805 kg (17 kpl á 0.165 kg)

Pinnalle

0.119 kg
raesokeria
0.119 kg (17 kpl á 0.007 kg)
8.064 kg (17 kpl á 0.474 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  3. Punnitse taikina 300 g:n paloiksi.
  4. Riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 5 minuuttia. Kauli palat 5 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat.
  5. Voitele palat kananmunalla ja pursota pinnalle kierukan muotoon karpalotäytettä sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä.
  6. Ripottele pinnalla raesokeria.
  7. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
kpl
g
8.1 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.