Karpalokranssi

Karpalokranssi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Karpalokranssi

Karpalokranssi

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (12 kpl à 0.426 kg)

Täyte

0.900 kg
Valio karpalotäytettä
0.900 kg (12 kpl à 0.075 kg)

Täyte

0.900 kg
0.900 kg (12 kpl à 0.075 kg)

Pinnalle

0.300 kg
stroisselia
0.300 kg (12 kpl à 0.025 kg)

Pinnalle

0.060 kg
tomusokeria
0.060 kg (12 kpl à 0.005 kg)
7.275 kg (12 kpl à 0.606 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille tasainen kerros karpalotäytettä ja toffeetäytettä. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa nauhat 35 cm:n pituisiksi paloiksi. Leikkaa nauhojen pintaan saksikuvio. Aseta palat pellille kranssin muotoon. Nostata kranssit.
  5. Voitele nousseet kranssit kananmunalla. Ripottele pinnalle stroisselia. Paista kranssit 190 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  6. Koristele kranssit tomusokerilla.
kpl
g
7.0 kg
291 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
291 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.