Karpalokukka-pulla

Karpalokukka-pulla
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karpalokukka-pulla

Karpalokukka-pulla

Rikkaassa, paljon voita sisältävästä pullataikinasta on leivottu kukan mallinen pulla. Täytteenä on Valio karpalotäyte . Malli pullaan on saatu Rinkeli Grand Prix 2017 kisasta .

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset167 kpl

Taikina

3.600 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
7.705 kg (167 kpl à 0.046 kg)

Täyte

5.200 kg
Valio karpalotäytettä
0.350 kg
mantelilastuja
5.550 kg (167 kpl à 0.033 kg)
13.255 kg (167 kpl à 0.079 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi.
  2. Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri ja hiiva.
  3. Lisää seos ja taikinan muut aineet voi-jauhoseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Anna taikinan levätä 20 min.
  5. Kauli taikina 3mm:n vahvuiseksi.
  6. Leikkaa 10 x 10 cm paloiksi. Paina risti-stanssilla leikkaus.
  7. Pursota karpalotäytettä keskelle.
  8. Muotoile kukan malliseksi kuvan mukaan.
  9. Nostata. Voitele kananmunalla.
  10. Pursota karpalotäytettä keskelle ja ripottele mantelilastuja pintaan
  11. Paista 210 °C:ssa.
kpl
g
13.2 kg
319 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
319 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
319 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.