Karpalomoussea ja kinuskikastiketta

Karpalomoussea ja kinuskikastiketta

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
220 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,250 kg karpalo-puolukkatäysmehua
0,200 kg Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
0,010 kg liivatelehteä
0,150 kg sokeria
0,350 kg Valio kuohukermaa laktoositon vaahdotettuna
  valmista kinuskikastiketta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita karpalomehu ja vaniljakastike keskenään. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin kanssa.

  • Kuivaa liivatteet hyvin. Lämmitä pieni määrä karpalomehu-vaniljakastikeseoksesta ja lisää liivate.

  • Sekoita se loppuun massaan ja sekoita tasaiseksi.

  • Lisää kolmannes kermavaahdosta ja sekoita nopeasti vispilällä. Nostele loput kermavaahdosta nuolijalla joukkoon.

  • Kaada päälle kinuskikastiketta

  • ** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!