Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Karpalomoussea ja kinuskikastiketta
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Karpalomoussea ja kinuskikastiketta
Karpalomoussea ja kinuskikastiketta
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.250 kg
karpalo-puolukkatäysmehua
0.200 kg
Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
0.010 kg
liivatelehteä
0.150 kg
sokeria
0.350 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
vaahdotettuna
0.000 kg
valmista kinuskikastiketta
Ohje
Sekoita karpalomehu ja vaniljakastike keskenään. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin kanssa.
Kuivaa liivatteet hyvin. Lämmitä pieni määrä karpalomehu-vaniljakastikeseoksesta ja lisää liivate.
Sekoita se loppuun massaan ja sekoita tasaiseksi.
Lisää kolmannes kermavaahdosta ja sekoita nopeasti vispilällä. Nostele loput kermavaahdosta nuolijalla joukkoon.
Kaada päälle kinuskikastiketta
** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.3 kg
Laktoositon
220
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Vanilla™ vaniljakastike 500 g laktoositon
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
220 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
220 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy