Karpalomoussea ja kinuskikastiketta

Karpalomoussea ja kinuskikastiketta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Karpalomoussea ja kinuskikastiketta

Karpalomoussea ja kinuskikastiketta

Ainekset10 annosta

0.250 kg
karpalo-puolukkatäysmehua
0.200 kg
0.010 kg
liivatelehteä
0.150 kg
sokeria
0.350 kg
0.000 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Sekoita karpalomehu ja vaniljakastike keskenään. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin kanssa.
  3. Kuivaa liivatteet hyvin. Lämmitä pieni määrä karpalomehu-vaniljakastikeseoksesta ja lisää liivate.
  4. Sekoita se loppuun massaan ja sekoita tasaiseksi.
  5. Lisää kolmannes kermavaahdosta ja sekoita nopeasti vispilällä. Nostele loput kermavaahdosta nuolijalla joukkoon.
  6. Kaada päälle kinuskikastiketta
  7. ** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.3 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.