Karpalomuroleivos

Valio Food Solutions

Karpalomuroleivos

Ainekset80 kpl

Murotaikina

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
leivinjauhetta
0.900 kg
vehnäjauhoja
2.110 kg (80 kpl à 0.026 kg)

Muromassa

0.375 kg
0.550 kg
vehnäjauhoja
0.225 kg
sokeria
0.005 kg
vanilliinisokeria
0.075 kg
kananmunia
1.230 kg (80 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

1.000 kg
1.200 kg
2.200 kg (80 kpl à 0.028 kg)
5.540 kg (80 kpl à 0.069 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina: Vaahdota sokeri ja voi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä se kahdelle pellille.
  4. Valmista muromassa: Vaahdota voi, vehnäjauhot ja vanilliinisokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat, joihin on sekoitettu sokeri.
  5. Pussota massasta raitoja murotaikinapohjien päälle noin 2 cm:n välein. Pursota joka toiseen raitaan rahka-jogurttitäytettä ja joka toiseen karpalotäytettä.
  6. Paista levyt 180 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneet levyt 8 x 5 paloiksi.
kpl
g
5.5 kg
352 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
352 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
352 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›