Karpalopitko

Karpalopitko
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karpalopitko

Karpalopitko

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.500 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
4.965 kg (15 kpl à 0.331 kg)

Täyte

1.500 kg
1.000 kg
Valio karpalotäytettä
2.500 kg (15 kpl à 0.167 kg)

Pinnalle

0.150 kg
raesokeria
0.150 kg (15 kpl à 0.010 kg)
7.615 kg (15 kpl à 0.508 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä vanija-tuorejuustotäyte nauhojen pinnalle. Pursota pinnalle karpalotäytettä kolme nauhaa. Rullaa nauhat ja leikkaa 25 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan.
  4. Nostata, voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
7.5 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.