Karpalopulla

Karpalopulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Karpalopulla

Karpalopulla

Ainekset91 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (91 kpl à 0.056 kg)

Täyte

1.092 kg
Valio karpalotäytettä
0.160 kg
0.480 kg
vettä
1.732 kg (91 kpl à 0.019 kg)

Pinnalle

0.910 kg
0.273 kg
sokeria
1.183 kg (91 kpl à 0.013 kg)
8.055 kg (91 kpl à 0.089 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota karpalotäytteestä ja vaniljakreemistä raidat taikinan päälle.
  4. Taita taikinanauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 8 cm:n pituisiksi paloiksi.
  5. Nostata, voitele kananmunalla ja paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  6. Voitele pullat voisulalla ja "kasta" sokeriin.
kpl
g
8.0 kg
327 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
327 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
327 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.