Karpalotriangeli

Karpalotriangeli
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karpalotriangeli

Karpalotriangeli

Ainekset16 annosta

0.550 kg

Kostutus

0.150 kg
0.002 kg
jauhettua kanelia

Täyte

0.500 kg
0.300 kg
Valio karpalotäytettä
0.085 kg
sokeria
0.200 kg
0.010 kg
liivatelehteä
0.015 kg
sitruunamehua

Päälle

0.500 kg
0.015 kg
sokeria
0.000 kg
kaakaojauhetta
0.000 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Leikkaa vetopohja pituussuunnassa 6 osaan. Ensimmäinen pala 15 cm levyiseksi. Toinen 12 cm. Kolmas 10 cm. Neljäs 8 cm. Viides 6 cm. Kuudes 2 cm. Jätä palat paikoilleen työlaudalle.
  2. Kostuta vetopohja kanelimaidolla.
  3. Liota liivatelehtiä noin 10 minuuttia kylmässä vedessä ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun.
  4. Sekoita täytteen aineet keskenään, kerma vaahdotettuna.
  5. Levitä täyte ohuelti leveimmälle palalle ja asettele päälle seuraavaksi levein pala. Kokoa kakku valmiiksi samalla tavalla.
  6. Vaahdota kerma ja lisää sokeri.
  7. Päällystä kakku kermavaahdolla. Sihtaa päälle kaakaojauhetta ja tomusokeria.
kpl
g
1.7 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.