Siirry sisältöön
Karpalovuoka

Karpalovuoka

Karpalovuoka

Ainekset

  • 1,000 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1,000 kg sokeria
  • 1,000 kg kananmunia
  • 0,025 kg leivinjauhetta
  • 1,000 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 1,440 kg Valio karpalotäytettä
  • 0,210 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
    Valio vaniljainen kreemijauhe 20 kg
  • 0,630 kg vettä

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu levinjauhe.
  2. Pursota massa suorakaiteen muotoisiin Al-foliovuokiin.
  3. Pursota karpalotäytettä kolme raitaa massan pinnalle ja niiden väliin kaksi raitaa vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä.
  4. Paista vuokat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1234 kcal
Proteiini 14,8 g
Hiilihydraatti 163,8 g
Rasva 57 g
Tyydyttynyt rasva 31,5 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 1,8 g
Kalsium 221,2 mg
D-vitamiini 1,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 313 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 41,6 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search