Karpalovuoka

Karpalovuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Karpalovuoka

Karpalovuoka

Ainekset16 kpl

1.000 kg
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
kananmunia
0.025 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
4.025 kg (16 kpl à 0.252 kg)

Täyte

1.440 kg
0.210 kg
Valio vaniljakreemijauhetta
0.630 kg
vettä
2.280 kg (16 kpl à 0.143 kg)
6.305 kg (16 kpl à 0.394 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu levinjauhe.
  2. Pursota massa suorakaiteen muotoisiin Al-foliovuokiin.
  3. Pursota karpalotäytettä kolme raitaa massan pinnalle ja niiden väliin kaksi raitaa vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä.
  4. Paista vuokat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
kpl
g
6.3 kg
316 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›