Karpalovuoka

Karpalovuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Karpalovuoka

Karpalovuoka

Ainekset16 kpl

1.000 kg
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
kananmunia
0.025 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
4.025 kg (16 kpl à 0.252 kg)

Täyte

1.440 kg
Valio karpalotäytettä
0.210 kg
0.630 kg
vettä
2.280 kg (16 kpl à 0.143 kg)
6.305 kg (16 kpl à 0.394 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu levinjauhe.
  2. Pursota massa suorakaiteen muotoisiin Al-foliovuokiin.
  3. Pursota karpalotäytettä kolme raitaa massan pinnalle ja niiden väliin kaksi raitaa vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä.
  4. Paista vuokat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
kpl
g
6.3 kg
316 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.