Kassleria ja punajuuriohratto

Kassleria ja punajuuriohratto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kassleria ja punajuuriohratto

Kassleria ja punajuuriohratto

Ainekset20 annosta

Kasleri

2.500 kg
porsaan kassleria
0.005 kg
suolaa
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
2.000 kg
kotikaljaa
0.200 kg
tummaa siirappia

Punajuuriohratto

1.500 kg
esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita
0.020 kg
suolaa
3.000 kg
vettä
1.000 kg
Valio punajuurisuikaleita sulatettuna
0.425 kg
pakastesipulikuutioita sulatettuna
0.010 kg
mustapippurirouhetta
0.085 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna
0.100 kg
ruohosipulia hienonnettuna
0.200 kg
0.100 kg

Kastike

1.000 kg
paistinlientä
1.000 kg
0.050 kg
tummaa suurustejauhetta
0.100 kg

Ohje

  1. Kasleri

  2. Mausta liha GN 1/1 -vuoassa ja ruskista uunissa 220 asteessa n. 15 min. välillä käännellen.
  3. Lisää muut aineet vuokaan ja jatka kypsennystä n. 4 tuntia 110 asteessa tai kunnes kasleri on ylikypsää.
  4. Jäähdytä liha ennen leikkausta. Ota paistoliemi talteen.
  5. Ohratto

  6. Keitä ohrasuurimoita n 20 minuuttia.
  7. Lisää kasvikset ja kypsennä vielä 10 minuuttia.
  8. Mausta ja lisää pippuri ja yrtit.
  9. Sekoita lopuksi juusto ja voi.
  10. Kastike

  11. Lisää paistinliemi ja kerma kattilaan.
  12. Keitä kastiketta n 30 min. Suurusta ja vatkaa lopuksi joukkoon voi.
  13. Leikkaa liha viipaleiksi ja kaada kastike viipaleiden päälle. Kuumenna uunissa tarjolle.
kpl
g
7.0 kg
107 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
107 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.