Kassleria ja punajuuriohratto

Kassleria ja punajuuriohratto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
107 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Kasleri
2,500 kg porsaan kassleria
0,005 kg suolaa
0,005 kg rouhittua mustapippuria
2,000 kg kotikaljaa
0,200 kg tummaa siirappia
Punajuuriohratto
1,500 kg esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita
0,020 kg suolaa
3,000 kg vettä
1,000 kg Valio punajuurisuikaleita sulatettuna
0,500 kg Food Service sipulikuutioita sulatettuna
0,010 kg mustapippurirouhetta
0,085 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
0,100 kg ruohosipulia hienonnettuna
0,200 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0,100 kg Valio Eila® voita
Kastike
1,000 kg paistinlientä
1,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,050 kg tummaa suurustejauhetta
0,100 kg Valio Eila® voita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Kasleri
  • Mausta liha GN 1/1 -vuoassa ja ruskista uunissa 220 asteessa n. 15 min. välillä käännellen.

  • Lisää muut aineet vuokaan ja jatka kypsennystä n. 4 tuntia 110 asteessa tai kunnes kasleri on ylikypsää.

  • Jäähdytä liha ennen leikkausta. Ota paistoliemi talteen.

Ohratto
  • Keitä ohrasuurimoita n 20 minuuttia.

  • Lisää kasvikset ja kypsennä vielä 10 minuuttia.

  • Mausta ja lisää pippuri ja yrtit.

  • Sekoita lopuksi juusto ja voi.

Kastike
  • Lisää paistinliemi ja kerma kattilaan.

  • Keitä kastiketta n 30 min. Suurusta ja vatkaa lopuksi joukkoon voi.

  • Leikkaa liha viipaleiksi ja kaada kastike viipaleiden päälle. Kuumenna uunissa tarjolle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!