Kastikekoulu: Beurre Blanc

Valio Food Solutions

Kastikekoulu: Beurre Blanc

Ainekset8 annosta

0.085 kg
salottisipulia kuorittuna
0.500 kg
valkoviiniä
0.100 kg
valkoviinietikkaa
0.025 kg
lehtipersiljaa tai muita yrttejä
0.500 kg
0.004 kg
suolaa

Ohje

  1. Paahda salottisipuleita hetki kattilassa. Lisää valkoviini, valkoviinietikka ja yrtit (tai yrtin varret) ja keitä kasaan, kunnes jäljellä n. 2,5-3 dl. Siivilöi.
  2. Poraa huoneenlämpöinen voi pienissä erissä kuuman liemen joukkoon sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
kpl
g
0.8 kg
326 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
326 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›