Kastikekoulu: Beurre Blanc

Kastikekoulu: Beurre Blanc
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kastikekoulu: Beurre Blanc

Kastikekoulu: Beurre Blanc

Klassikkokastikkeiden aatelistoa. Noutopöytään tai lautasannoksiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

0.085 kg
salottisipulia kuorittuna
0.500 kg
valkoviiniä
0.100 kg
valkoviinietikkaa
0.025 kg
lehtipersiljaa tai muita yrttejä
0.500 kg
0.004 kg
suolaa

Ohje

  1. Paahda salottisipuleita hetki kattilassa. Lisää valkoviini, valkoviinietikka ja yrtit (tai yrtin varret) ja keitä kasaan, kunnes jäljellä n. 2,5-3 dl. Siivilöi.
  2. Poraa huoneenlämpöinen voi pienissä erissä kuuman liemen joukkoon sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
kpl
g
0.8 kg
326 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
326 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.