Siirry sisältöön
Kastikekoulu: Beurre Blanc
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kastikekoulu: Beurre Blanc

Klassikkokastikkeiden aatelistoa. Noutopöytään tai lautasannoksiin.

Kastikekoulu: Beurre Blanc

Ainekset

  • 0,100 kg salottisipulia kuorittuna
  • 0,500 kg valkoviiniä
  • 0,100 kg valkoviinietikkaa
  • 0,030 kg lehtipersiljaa tai muita yrttejä
  • 0,500 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,004 kg suolaa

Ohje

  1. Paahda salottisipuleita hetki kattilassa. Lisää valkoviini, valkoviinietikka ja yrtit (tai yrtin varret) ja keitä kasaan, kunnes jäljellä n. 2,5-3 dl. Siivilöi.
  2. Poraa huoneenlämpöinen voi pienissä erissä kuuman liemen joukkoon sauvasekoittimella. Mausta suolalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 496 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 50 g
Tyydyttynyt rasva 29,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1 g
Kalsium 22 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 501 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 50,5 g
Tyydyttynyt rasva 29,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search