Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Kastikekoulu: Juustokastike
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Kastikekoulu: Juustokastike
Kastikekoulu: Juustokastike
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
15 annosta
0.100 kg
Valio Eila® voita laktoositon
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
lihalientä
0.500 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.400 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
0.005 kg
suolaa
Ohje
Kypsennä vehnäjauhot kattilassa voin kanssa. Lisää joukkoon lihaliemi koko ajan sekoittaen.
Kiehauta ja sekoita joukkoon ruokakerma. Hauduta hetki.
Viimeistele kastike juustolla ja mausta suolalla.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.5 kg
Laktoositon
208
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg raaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
208 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
208 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›