Kastikekoulu: Ruskea kastike

Kastikekoulu: Ruskea kastike
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Ruskean kastikkeen maku luodaan paahtamalla. Tästä ei ruskea kastike parane.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset5 annosta

0.050 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
0.500 kg
lihalientä
0.010 kg
Worcestershire-kastiketta
0.010 kg
soijakastiketta
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Paahda vehnäjauhoja pannulla miedolla lämmöllä kunnes kauniin ruskeaa, n. 15-20 min. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita joukkoon lihaliemi ja mausta Worcestershire-kastikkeella, soijalla ja suolalla.
kpl
g
0.5 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.