Kasvis-juustokeitto

Valio Food Solutions

Kasvis-juustokeitto

Ainekset10 annosta

1.250 kg
0.200 kg
1.000 kg
kasvislientä
0.014 kg
0.500 kg
0.300 kg
0.003 kg
suolaa
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Keitä kestivihanneksia ja sipulia kasvisliemessä n. 15 min.
  2. Lisää maito ja sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta suolalla, ruohosipulilla ja persiljalla.
kpl
g
3.0 kg
46 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
46 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
46 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.