Kasvis-juustolaatikko

Valio Food Solutions

Kasvis-juustolaatikko

Ainekset10 annosta

2.500 kg
0.250 kg
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.500 kg
0.500 kg
0.015 kg
vehnäjauhoja
0.178 kg
kananmunia
0.004 kg
pippurisekoitusta
0.006 kg
suolaa
0.140 kg
hunajaa
0.003 kg
timjamia

Ohje

  1. Sekoita gratiinikasvikset, juusto ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito, Koskenlaskija ja mausteet. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
kpl
g
3.7 kg
97 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
97 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›