Siirry sisältöön
Kasvis-juustolaatikko

Kasvis-juustolaatikko


Ainekset


Ohje

  1. Sekoita gratiinikasvikset, juusto ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito, Koskenlaskija ja mausteet. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 406 kcal
Proteiini 14,9 g
Hiilihydraatti 31,1 g
Rasva 22,7 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 7,5 g
Suola 2,6 g
Kalsium 348,7 mg
D-vitamiini 1,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search