Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

Ainekset20 annosta

2.000 kg
vähäsuolaista kalalientä
0.600 kg
0.600 kg
0.600 kg
1.500 kg
0.700 kg
0.006 kg
suolaa
0.003 kg
valkopippuria
0.020 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen vihannessuikaleet ja purjoviipaleet. Keitä lähes kypsäksi.
  2. Lisää kirjolohi, perunasuikaleet ja Ruoka 13%. Kypsennä n. 8 min.
  3. Mausta keitto suolalla, valkopippurilla ja tillillä.
kpl
g
5.5 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›