Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Kasvis-kalakeitto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kasvis-kalakeitto
Kasvis-kalakeitto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
2.000 kg
vähäsuolaista kalalientä
0.600 kg
Valio vihannessuikaleita
0.600 kg
FS purjoviipaleita
0.600 kg
Valio perunasuikaleita
1.500 kg
Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
0.700 kg
Valio kirjolohikuutioita
0.006 kg
suolaa
0.003 kg
valkopippuria
0.020 kg
hienonnettua tilliä
Ohje
Lisää kiehuvaan liemeen vihannessuikaleet ja purjoviipaleet. Keitä lähes kypsäksi.
Lisää kirjolohi, perunasuikaleet ja Ruoka 13%. Kypsennä n. 8 min.
Mausta keitto suolalla, valkopippurilla ja tillillä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
5.5 kg
Gluteeniton
Laktoositon
109
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vihannessuikaleet 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS purjoviipale 2,5 kg 2 / 5 kg
Valio perunasuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 1 l UHT laktoositon
Valio kirjolohikuutio 5 kg (16x16 mm)
Ravintosisältö annoksessa
Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›