Kasvis-pekonipata

Valio Food Solutions

Kasvis-pekonipata

Ainekset10 annosta

0.400 kg
pekonia
0.150 kg
0.750 kg
vettä
0.001 kg
maustepippuria
0.019 kg
suolaa
0.500 kg
1.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
maustekurkkukuutioita
0.300 kg

Pinnalle

0.000 kg
persiljaa

Ohje

  1. Suikaloi pekoni ja ruskista padassa
  2. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Lisää perunakuutiot, papusekoitus ja wokkivihannekset. Hauduta kypsäksi ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Lisää lopuksi maustekurkku ja smetana. Kiehauta.
  5. Koristele persiljalla ja tarjoile täysjyväriisin kanssa.
kpl
g
4.0 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.