Kasvislaatikko

Kasvislaatikko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kasvislaatikko

Kasvislaatikko

Ainekset12 annosta

1.250 kg
0.800 kg
0.800 kg
kesäkurpitsaa , pakastesuikaleina
0.010 kg
suolaa
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia

Kastike

1.000 kg
0.178 kg
kananmunia
0.002 kg
muskottia
0.003 kg
valkopippuria

Kuorrutus

0.060 kg
hapankorppuja

Ohje

  1. Mittaa peruna- ja kasvissuikaleet voideltuun GN 1/1 65 -astiaan. Sekoita joukkoon suola ja ruohosipuli. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada kasvisten joukkoon.
  2. Murenna hapankorput pieniksi paloiksi. Levitä muroseos tasaisesti laatikon pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min.
  3. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
3.7 kg
68 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.