Kasvisletut

Kasvisletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kasvisletut

Ainekset12 annosta

1.400 kg

Täyte

1.000 kg
FS papumixiä
0.500 kg
FS wokkivihanneksia
0.020 kg
sweet chilikastiketta
0.300 kg
0.500 kg
0.005 kg
tuoretta timjamia

Pinnalle

0.120 kg

Ohje

  1. Kypsennä kasvikset 200 asteessa, noin 10 min.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja chilikastike. Anna jäähtyä hieman ja lisää sitten crème fraiche ja timjami.
  3. Jaa täyte ohukaisille ja taita taskuksi. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
  4. Gratinoi 225 asteessa noin 5 minuuttia.
kpl
g
3.8 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›