Kasvisletut

Valio Food Solutions

Kasvisletut

Ohje

  1. Kypsennä kasvikset 200 asteessa, noin 10 min.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja chilikastike. Anna jäähtyä hieman ja lisää sitten crème fraiche ja timjami.
  3. Jaa täyte ohukaisille ja taita taskuksi. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
  4. Gratinoi 225 asteessa noin 5 minuuttia.
kpl
g
3.8 kg
181 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
181 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.