Kasvisletut

Kasvisletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kasvisletut

Ainekset12 annosta

1.400 kg

Täyte

1.000 kg
papusekoitusta
0.500 kg
pakastekasvissekoitusta
0.020 kg
sweet chilikastiketta
0.300 kg
0.500 kg
0.005 kg
tuoretta timjamia

Pinnalle

0.120 kg

Ohje

  1. Huuhtele ja valuta pavut. Kypsennä vihanneksia 200 asteessa, noin 10 min.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja chilikastike. Anna jäähtyä hieman ja lisää sitten crème fraiche ja timjami.
  3. Jaa täyte ohukaisille ja taita taskuksi. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
  4. Gratinoi 225 asteessa noin 5 minuuttia.
kpl
g
3.8 kg
185 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
185 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.