Kasvismousset

Kasvismousset

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
247 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,400 kg Valio ruiskiekkoja
Mousse
0,010 kg Valio Eila® voita
0,150 kg Food Service sipulikuutioita
0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
0,250 kg minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
0,500 kg Valio smetanaa laktoositon vaahdotettuna
0,002 kg suolaa
  mustapippuria myllystä
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon vaahdotettuna
0,004 kg liivatelehti
0,010 kg sitruunamehua
Koristeluun
  Valio ruiskiekkoja
  paahdettuja pinjansiemeniä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa. Ota pieni määrä talteen koristeluun.

Mousse
  • Kuullota sipulit ja brunoisekuutiot voissa. Jäähdytä.

  • Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu.

  • Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.

  • Lisää mehu ohuena nauhana massaan.

  • Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään. Koristele.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!