Kasvismousset

Kasvismousset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kasvismousset

Kasvismousset

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Mousse

0.010 kg
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.250 kg
minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
0.500 kg
0.002 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.004 kg
liivatelehti
0.010 kg
sitruunamehua

Koristeluun

0.000 kg
0.000 kg
paahdettuja pinjansiemeniä

Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa. Ota pieni määrä talteen koristeluun.
  2. Mousse

  3. Kuullota sipulit ja brunoisekuutiot voissa. Jäähdytä.
  4. Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu.
  5. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  6. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  7. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään. Koristele.
kpl
g
1.5 kg
250 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
250 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.