Kasvispannari

Valio Food Solutions

Kasvispannari

Ainekset8 annosta

1.000 kg
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.048 kg
ruisleseitä

tai kauraleseitä
0.222 kg
kananmunia
0.050 kg
0.011 kg
hienonnettua persiljaa
0.015 kg
sokeria
0.018 kg
suolaa
0.001 kg
valkopippuria

Täyte

0.700 kg
0.005 kg
suolaa

Pinnalle

0.150 kg

Ohje

  1. Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi seokseksi ja anna turvota n. 30 min. Höyrytä täytteen kasviksia n. 5 min ja mausta suolalla.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan ja lisää päälle jäähdytetyt kasvikset. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa lämpimänä kasvisruokana.
kpl
g
2.2 kg
136 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
136 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
113 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
113 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›