Kasvispannari

Kasvispannari
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kasvispannari

Kasvispannari

Ainekset8 annosta

1.000 kg
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.048 kg
ruisleseitä
0.222 kg
kananmunia
0.050 kg
0.011 kg
hienonnettua persiljaa
0.015 kg
sokeria
0.018 kg
suolaa
0.001 kg
valkopippuria

Täyte

0.700 kg
pakastekasvissekoitusta
0.005 kg
suolaa

Pinnalle

0.150 kg

Ohje

  1. Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi seokseksi ja anna turvota n. 30 min. Höyrytä täytteen kasviksia n. 5 min ja mausta suolalla.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan ja lisää päälle jäähdytetyt kasvikset. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa lämpimänä kasvisruokana.
kpl
g
2.2 kg
127 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
127 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.