Kasvispiirakka

Valio Food Solutions

Kasvispiirakka

Ainekset20 annosta

0.740 kg
ruis-perunataikinaa

Täyte

1.500 kg
0.030 kg
0.300 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.023 kg
0.030 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa
0.006 kg
suolaa
0.133 kg
kananmunia

Ohje

  1. Sulata kermaviilitaikinat. Nosta levyt GN -astiaan leivinpaperin päälle.
  2. Hauduta kasvikset kypsiksi voissa. Lisää kuutioitu juusto ja sekoita kunnes se on sulanut. Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää joukkoon mausteet ja munat.
  3. Levitä täyte pohjalle. Kypsennä 170 asteessa n. 30 min.
kpl
g
2.1 kg
199 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
199 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.