Kasvispiirakka

Kasvispiirakka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kasvispiirakka

Kasvispiirakka

Nopeasti valmistuva kasvispiirakka vitriinimyyntiin ja kahvitarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.740 kg
ruis-perunataikinaa

Täyte

1.500 kg
pakastekasvissekoitusta
0.030 kg
0.300 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.023 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa
0.006 kg
suolaa
0.133 kg
kananmunia

Ohje

  1. Sulata kermaviilitaikinat. Nosta levyt GN -astiaan leivinpaperin päälle.
  2. Hauduta kasvikset kypsiksi voissa. Lisää kuutioitu juusto ja sekoita kunnes se on sulanut. Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää joukkoon mausteet ja munat.
  3. Levitä täyte pohjalle. Kypsennä 170 asteessa n. 30 min.
kpl
g
2.1 kg
182 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
182 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.