Kasvissolttis

Kasvissolttis
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kasvissolttis

Kasvissolttis

Ainekset80 kpl

Solttistaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
0.600 kg
4.010 kg (80 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.800 kg
0.200 kg
riisiä keitettynä
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.600 kg
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.012 kg
aromisuolaa
0.010 kg
suolaa
2.029 kg (80 kpl à 0.025 kg)
6.039 kg (80 kpl à 0.075 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  3. Valmista täyte sekoittamalla sulatettujen kasvisten joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle
  4. Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta
  5. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
kpl
g
6.1 kg
250 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
250 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.