Kasvissolttis

Valio Food Solutions

Kasvissolttis

Ainekset80 kpl

Solttistaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
0.600 kg
4.010 kg (80 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.800 kg
0.200 kg
riisiä keitettynä
0.200 kg
0.600 kg
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.012 kg
aromisuolaa
0.010 kg
suolaa
2.059 kg (80 kpl à 0.026 kg)
6.069 kg (80 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  3. Valmista täyte sekoittamalla sulatettujen kasvisten joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle
  4. Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta
  5. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
kpl
g
6.1 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.