Katkarapu-lohikakku

Valio Food Solutions

Katkarapu-lohikakku

Ainekset9 annosta

Pohja

0.580 kg
0.100 kg

Täyte

0.400 kg
0.400 kg
0.005 kg
valkopippuria
0.040 kg
hienonnettua tilliä
0.010 kg
liivatelehteä
0.045 kg
sitruunamehua
0.200 kg

Koristeluun

0.320 kg
keitettyä (10 min) kananmunaa
0.200 kg
kylmäsavulohta
0.000 kg
sitruunaa viipaleina
0.000 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Halkaise pehmosämpylä kokonaisena puoliksi. Laita kansiosa talteen. Kostuta pohja maidolla.
  2. Hienonna sulatetut ja hyvin valutetut katkaravut. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Purista liivatelehdet kuiviksi.
  4. Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-rapuseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  5. Levitä täyte leivälle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
  6. Paahda osa leivän kannesta uunissa ja hienonna.
  7. Koristele leivänmuruilla, munalla, lohiviipaleilla, sitruunalla ja tillillä. Asettele leivän kannet leivosten viereen.
kpl
g
2.0 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.