Katkarapu-raejuustosalaatti

Valio Food Solutions

Katkarapu-raejuustosalaatti

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.500 kg
0.500 kg
hunajamelonia
0.320 kg
jääsalaattia
0.085 kg
punasipulia

tai purjoa

Kastike

0.400 kg
0.145 kg
makeaa chilikastiketta

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja revi salaatti. Kuutioi meloni. Kokoa kerroksittain salaatiksi. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa erikseen
kpl
g
2.5 kg
61 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
61 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
61 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.