Katkarapucocktail

Valio Food Solutions

Katkarapucocktail

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.085 kg
purjosipulia hienonnettuna
0.200 kg
0.100 kg
jääsalaattia

Kastike

0.020 kg
tuoretta inkivääriä
0.005 kg
punaista chiliä
0.300 kg
0.010 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.100 kg
ketsuppia
0.010 kg
Worcestershire-kastiketta
0.010 kg
konjakkia
0.004 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Koristeluun

0.000 kg
jättikatkarapuja
0.070 kg
sitruunaa
0.000 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Valuta katkaravut.
  2. Kastike

  3. Kuori ja hienonna inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  4. Laita salaattia, katkarapuja, mangoa ja sipulia tarjoilumaljoihin kerroksittain. Lusikoi päälle inkiväärismetanaa.
  5. Koristele ravuilla, sitruunalla ja tillillä.
  6. Tarjoa alkuruoaksi rapeakuorisen leivän kanssa.

Vinkki

Inkiväärismetana sopii tarjottavaksi myös lohen, sillin ja mädin kanssa.
kpl
g
2.1 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.