Katkarapukeitto

Valio Food Solutions

Katkarapukeitto

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.090 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
2.000 kg
vähäsuolaista kasvislientä
0.200 kg
0.250 kg
0.020 kg
maissitärkkelystä
0.015 kg
vettä
0.750 kg
0.001 kg
valkopippuria
0.007 kg
sitruunamehua
0.000 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot ja sipulikuutiot. Lisää kalaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua n. 5 min. Lisää Ruoka 13% ja pieniksi paloiksi pilkottu juusto.
  2. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää veteen sekoitettu maissitärkkelys ja keitä pari minuuttia. Lisää lopuksi katkaravut, mausteet ja kuumenna keitto. Mausta tillillä
kpl
g
3.3 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.