Katkarapupaistos

Valio Food Solutions

Katkarapupaistos

Ainekset13 annosta

2.000 kg
keitettyä täysjyväriisiä
0.200 kg
0.020 kg
1.000 kg

Kastike

1.000 kg
0.010 kg
hienonnettua tilliä
0.030 kg
sitruunamehua
0.020 kg
suolaa
0.010 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg

Kanneksi

0.750 kg

Ohje

  1. Keitä riisi
  2. Laita kypsä riisi 1/1 GN pakkiin. Lisää sipuli, valkosipuli ja katkaravut jäisinä päälle.
  3. Kastike

  4. Kuumenna ruokakerma ja lisää siihen, juustoraaste, tilli, sitruunamehu sekä mausteet. Anna kuumentua kunnes kiehahtanut ja juusto sulanut.
  5. Kaada valmis kastike lopuksi pakkiin tasaisesti.
  6. Kuori

  7. Asettele sulanut voitaikina levy pakin päälle. voit halutessasi voidella kannen kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min kunnes kuori on kypsä ja kauniin ruskea
kpl
g
5.2 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.