Katkarapupullat ja sitruunaremoulade

Valio Food Solutions

Katkarapupullat ja sitruunaremoulade

Ainekset10 annosta

0.400 kg
0.150 kg
korppujauhoja
0.071 kg
kananmunaa
0.400 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu hienonnettuna
0.150 kg
0.100 kg
0.060 kg
sitruunamehua
0.020 kg
hienonnettua tilliä

Sitruunaremoulade

0.400 kg
0.400 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.150 kg
suolakurkkua kuutioina
0.010 kg
sokeria
0.005 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.010 kg
sitruunamehua
0.040 kg
sitruunamelissaa

Ohje

  1. Lisää jogurtin joukkoon korppujauhot, veitsellä hienonnetut katkaravut ja muut aineet. Anna turvota hetki.
  2. Muotoile taikinasta n. 100 g painoisia pullia ja paista syväpaistoöljyssä n. 3 min.
  3. Kumoa paistetut ja valutetut pullat GN astiaan ja paista 175 asteessa n. 10 min. kunnes pullat ovat kypsiä.
  4. Sekoita remouladen ainekset ja anna maustua hetki kylmässä.
kpl
g
2.0 kg
116 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
116 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.