Katkarapupullat ja sitruunaremoulade

Katkarapupullat ja sitruunaremoulade
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Katkarapupullat ja sitruunaremoulade

Katkarapupullat ja sitruunaremoulade

Ainekset10 annosta

0.400 kg
0.150 kg
korppujauhoja
0.071 kg
kananmunaa
0.400 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu hienonnettuna
0.150 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.060 kg
sitruunamehua
0.020 kg
hienonnettua tilliä

Sitruunaremoulade

0.400 kg
0.400 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.150 kg
suolakurkkua kuutioina
0.010 kg
sokeria
0.005 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.010 kg
sitruunamehua
0.040 kg
sitruunamelissaa

Ohje

  1. Lisää jogurtin joukkoon korppujauhot, veitsellä hienonnetut katkaravut ja muut aineet. Anna turvota hetki.
  2. Muotoile taikinasta n. 100 g painoisia pullia ja paista syväpaistoöljyssä n. 3 min.
  3. Kumoa paistetut ja valutetut pullat GN astiaan ja paista 175 asteessa n. 10 min. kunnes pullat ovat kypsiä.
  4. Sekoita remouladen ainekset ja anna maustua hetki kylmässä.
kpl
g
2.0 kg
118 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.