Katkaraputäyte

Katkaraputäyte
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Katkaraputäyte

Katkaraputäyte

Ainekset1 annos

0.500 kg
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.250 kg
0.250 kg
0.100 kg
0.005 kg
sitruunapippuria
1.105 kg (1 kpl à 1.105 kg)
1.105 kg (1 kpl à 1.105 kg)

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Koskenlaskija sulatejuusto. Sekoita joukkoon katkaravut, rahka ja sitruunapippuri
  2. Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.
kpl
g
1.1 kg
260 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
260 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
260 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.