Siirry sisältöön
Katkarapuvoileipäkakku

Katkarapuvoileipäkakku

Katkarapuvoileipäkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,500 kg ruisleipä viipaleina
  • 0,500 kg sekaleipää viipaleina

Kostutukseen

  • 0,750 kg kalalientä

Täyte

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,250 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 0,250 kg tomaatti
  • 0,150 kg kurkkua

Ohje

  1. Aseta vaaleat vuokaleipäviipaleet paperilla vuorattuun 1,5 l:n vuokaleipävuokaan. Kostuta leivät kalaliemellä.
  2. Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon pilkotut katkaravut, tilli, mustapippuri, sitruunamehu ja suola sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  3. Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet kalaliemellä.
  4. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa
  5. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2116 kcal
Proteiini 65,5 g
Hiilihydraatti 110,9 g
Rasva 150,9 g
Tyydyttynyt rasva 86,3 g
Ravintokuitu 18,1 g
Suola 11,3 g
Kalsium 366,6 mg
D-vitamiini 1,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 10,3 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search