Katkarapuvoileipäkakku

Valio Food Solutions

Katkarapuvoileipäkakku

Ainekset5 kpl

Pohja

0.500 kg
ruisleipä viipaleina
0.500 kg
sekaleipää viipaleina
1.000 kg (5 kpl à 0.200 kg)

Kostutukseen

0.750 kg
kalalientä
0.750 kg (5 kpl à 0.150 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg
0.600 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.020 kg
sitruunapippuria
0.060 kg
sitruunamehua
0.025 kg
suolaa
0.033 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
2.363 kg (5 kpl à 0.473 kg)

Pinnalle

0.375 kg
0.250 kg
0.625 kg (5 kpl à 0.125 kg)

Koristeluun

0.250 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.242 kg
tomaatti
0.138 kg
tuoretta kurkkua
0.630 kg (5 kpl à 0.126 kg)
5.368 kg (5 kpl à 1.074 kg)

Ohje

  1. Aseta vaaleat vuokaleipäviipaleet paperilla vuorattuun 1,5 l:n vuokaleipävuokaan. Kostuta leivät kalaliemellä.
  2. Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon pilkotut katkaravut, tilli, mustapippuri, sitruunamehu ja suola sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  3. Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet kalaliemellä.
  4. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa
  5. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele
kpl
g
5.4 kg
197 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
197 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›