Katsukana-leivät

Katsukana-leivät
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Katsukana-leivät

Katsukana-leivät

Mielenkiintoisimpia herkkuja ovat ne, joissa maailmat kohtaavat! Jospa saaristolaisleivän päällä ei olisikaan vanhaa tuttua graavilohta vaan japanilaiseen tapaan friteerattua katsukanaa? Vastustamaton pikkusuolainen!

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Kastike

0.055 kg
ketsuppia
0.030 kg
majoneesia
0.030 kg
Worcestershire-kastiketta
0.020 kg
sokeria
0.015 kg
soijakastiketta
0.005 kg
Dijon-sinappia
0.005 kg
valkosipulia , murskana

Kasvikset

0.100 kg
vettä
0.100 kg
riisiviinietikkaa
0.065 kg
sokeria
0.080 kg
keräkaalia
0.080 kg
retiisiä
0.050 kg
tuoreita yrttejä ja versoja ja kevätsipulinvarsia

Broileri

0.450 kg
broilerin rintafileetä
0.106 kg
kananmunaa
0.100 kg
panko-korppujauhoja
0.065 kg
vehnäjauhoja
0.005 kg
suolaa

Misomajo

0.100 kg
majoneesia
0.020 kg
misotahnaa , vaaleaa

Lisäksi

0.200 kg
Maalahden limppua , viipaleina

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Suikaloi kaali ja retiisit ohuiksi kulhoon. Lisää riisiviinietikka, vesi ja sokeri. Anna maustua.
  3. Leikkaa broilerinfileet ohuiksi paloiksi. Kääntele palat suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Uppokeitä palat öljyssä kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi. Nosta ne valumaan.
  4. Sekoita majoneesi ja misotahna keskenään. Voitele leipäviipaleet seoksella.
  5. Jaa valutettu kaali-retiisiseos majoneesin päälle, lisää pankobroileripaloja, valuta pintaan kastiketta. Koristele ja tarjoa.
  6. VINKKI: Saaristolaislimppu on muillekin avoleiville oiva valinta, sillä säilyttää napakkuutensa runsaidenkin täytteiden pohjana.
kpl
g
1.4 kg
179 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.