Siirry sisältöön
Katsukana-leivät
Reseptiyhteistyö

Katsukana-leivät

Mielenkiintoisimpia herkkuja ovat ne, joissa maailmat kohtaavat! Jospa saaristolaisleivän päällä ei olisikaan vanhaa tuttua graavilohta vaan japanilaiseen tapaan friteerattua katsukanaa? Vastustamaton pikkusuolainen!

Katsukana-leivät

Ainekset

Kastike

  • 0,055 kg ketsuppia
  • 0,030 kg majoneesia
  • 0,030 kg Worcestershire-kastiketta
  • 0,020 kg sokeria
  • 0,015 kg soijakastiketta
  • 0,005 kg Dijon-sinappia
  • 0,005 kg valkosipulia, murskana

Kasvikset

  • 0,100 kg vettä
  • 0,100 kg riisiviinietikkaa
  • 0,065 kg sokeria
  • 0,100 kg keräkaalia
  • 0,080 kg retiisiä
  • 0,050 kg tuoreita yrttejä ja versoja ja kevätsipulinvarsia

Broileri

  • 0,450 kg broilerin rintafileetä
  • 0,120 kg kananmunaa
  • 0,100 kg panko-korppujauhoja
  • 0,065 kg vehnäjauhoja
  • 0,006 kg suolaa

Misomajo

  • 0,100 kg majoneesia
  • 0,020 kg misotahnaa, vaaleaa

Lisäksi

  • 0,200 kg Maalahden limppua, viipaleina

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Suikaloi kaali ja retiisit ohuiksi kulhoon. Lisää riisiviinietikka, vesi ja sokeri. Anna maustua.
  3. Leikkaa broilerinfileet ohuiksi paloiksi. Kääntele palat suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Uppokeitä palat öljyssä kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi. Nosta ne valumaan.
  4. Sekoita majoneesi ja misotahna keskenään. Voitele leipäviipaleet seoksella.
  5. Jaa valutettu kaali-retiisiseos majoneesin päälle, lisää pankobroileripaloja, valuta pintaan kastiketta. Koristele ja tarjoa.
  6. VINKKI: Saaristolaislimppu on muillekin avoleiville oiva valinta, sillä säilyttää napakkuutensa runsaidenkin täytteiden pohjana.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 326 kcal
Proteiini 12,6 g
Hiilihydraatti 34,1 g
Rasva 14,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 2,5 g
Kalsium 41,6 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 234 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 24,6 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search