Kaura-Laura

Kaura-Laura
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaura-Laura

Ainekset56 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (56 kpl à 0.099 kg)

Täyte

0.735 kg
vettä
0.245 kg
1.470 kg
2.450 kg (56 kpl à 0.044 kg)

Pinnalle

0.250 kg
0.250 kg
fariinisokeria
0.200 kg
kaurahiutaleita
0.200 kg
vehnäjauhoja
0.784 kg
pomadaa
1.684 kg (56 kpl à 0.030 kg)
9.664 kg (56 kpl à 0.173 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa.
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9 cm:n paloiksi.
  5. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Laita wienerit voilla leivottu kapseleihin.
  6. Nostata. Voitele wienerit. Pursota keskelle vaniljakreemiä ja vadelmamarmeladia.
  7. Valmista kaurastroisseli: Sekoita stroisselin aineet murumaiseksi seokseksi. Ripottele stroisseli wienereiden pinnalle.
  8. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Koristele jäähtyneet wienerit pomadalla.
kpl
g
9.7 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.