Kaura-raparperihyve ja vaniljajogurttivaahto

Valio Food Solutions

Kaura-raparperihyve ja vaniljajogurttivaahto

Tässä nopeassa crumblessa sopivan suolaisuuden tuo kauraleipä. Raparperin ja kauracrumblen kera maistuu tietenkin vaniljainen jogurttivaahto.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.200 kg
0.200 kg
fariinisokeria
0.005 kg
kardemummaa
1.000 kg
0.300 kg
1.500 kg

Vaniljajogurttivaahto

0.500 kg
0.500 kg
0.100 kg
sokeria
0.002 kg
vaniljajauhetta

Ohje

  1. Sekoita sulatetut kaurakiekot, voisula, fariinisokeri ja kardemumma kutterissa tasaiseksi massaksi.
  2. Sekoita kinuskitäyte ja kuohukerma sekaisin.
  3. Levitä jäiset raparperipalat 1/1 GN-vuoan pohjalle, kaada ohennettu kinuski raparperien päälle ja lisää kauramassa tasaisesti koko vuokaan. Paista 175 °C uunissa n. 30-40 min.
  4. Vaniljajogurttivaahto

  5. Vispaa jogurtti kerman, sokerin ja vaniljajauheen kanssa vaahdoksi. Tarjoile kaura-raparperihyveen kanssa.
kpl
g
5.0 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›