Kaura-raparperihyve ja vaniljajogurttivaahto

Kaura-raparperihyve ja vaniljajogurttivaahto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
220 kcal / 100g
Tässä nopeassa crumblessa sopivan suolaisuuden tuo kauraleipä. Raparperin ja kauracrumblen kera maistuu tietenkin vaniljainen jogurttivaahto.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita sulatetut kaurakiekot, voisula, fariinisokeri ja kardemumma kutterissa tasaiseksi massaksi.

  • Sekoita kinuskitäyte ja kuohukerma sekaisin.

  • Levitä jäiset raparperipalat 1/1 GN-vuoan pohjalle, kaada ohennettu kinuski raparperien päälle ja lisää kauramassa tasaisesti koko vuokaan. Paista 175 °C uunissa n. 30-40 min.

Vaniljajogurttivaahto
  • Vispaa jogurtti kerman, sokerin ja vaniljajauheen kanssa vaahdoksi. Tarjoile kaura-raparperihyveen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!