Tässä nopeassa crumblessa sopivan suolaisuuden tuo kauraleipä. Raparperin ja kauracrumblen kera maistuu tietenkin vaniljainen jogurttivaahto.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Tässä nopeassa crumblessa sopivan suolaisuuden tuo kauraleipä. Raparperin ja kauracrumblen kera maistuu tietenkin vaniljainen jogurttivaahto.
1.000 kg | |
0.200 kg | |
0.200 kg | fariinisokeria |
0.005 kg | kardemummaa |
1.000 kg | |
0.300 kg | |
1.500 kg | FS raparperipaloja |
Vaniljajogurttivaahto | |
---|---|
0.500 kg | |
0.500 kg | |
0.100 kg | sokeria |
0.002 kg | vaniljajauhetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.