Kaurapala

Kaurapala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kaurapala

Ainekset43 kpl

1.000 kg
0.035 kg
suolaa
0.100 kg
hiivaa
0.040 kg
0.300 kg
kaurahiutaleita
1.100 kg
vehnäjauhoja
2.575 kg (43 kpl à 0.060 kg)
2.575 kg (43 kpl à 0.060 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä noin 15 minuuttia
  2. Tee taikinasta 1800 g:n prässit. Paloittele prässi riivauskoneella. Älä riivaa
  3. "Kasta" palat kaurahiutaleisiin
  4. Nostata palat ja paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
2.6 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›