Kauratuorepuuro

Kauratuorepuuro

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
161 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio Oddlygood® kaurajuomaa
0,165 kg kaurahiutaleita
0,025 kg kurpitsansiemeniä
0,025 kg pellavansiemeniä
0,012 kg tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
0,003 kg kanelia
0,002 kg kardemummaa
Lisäksi
  Valio marjaisa hedelmäsekoitusta
  pähkinöitä
  kaurahiutaleita paahdettuna
  juoksevaa hunajaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa vähintään 1 h tai yön yli.

  • Tarjoile lisukkeiden kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!