Kebab hyrrä

Valio Food Solutions

Kebab hyrrä

Valio makea mörkötäyte maustaa ja tuo mehevyyttä. Emmental juustoraaste maustaa ja tuo miellyttävän rakenteen kebeb hyrrään.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
2.400 kg
vehnäjauhoja
4.555 kg (80 kpl á 0.057 kg)

Täyte

0.500 kg
0.800 kg
0.300 kg
1.600 kg (80 kpl á 0.020 kg)

Päälle

0.600 kg
0.600 kg (80 kpl á 0.008 kg)
6.755 kg (80 kpl á 0.084 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi.
  2. Anna levätä 30 min.
  3. Kauli taikina 3mm vahvuuteen, noin 36 cm leveäksi matoksi.
  4. Levitä mörkötäyte taikinan pinnalle. Ripottele kebablastut ja juustoraaste pinnalle.
  5. Rullaa taikina rullalle ja leikkaa paloiksi. Laita paperivuokiin. Asettele pelleille .
  6. Nostata.
  7. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta
  8. Paista noin 13 min 210°C:ssa.
kpl
g
6.7 kg
291 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
291 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.