Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Kebab kastike (riisille)
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kebab kastike (riisille)
Kebab kastike (riisille)
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
18 annosta
1.250 kg
Valio kebablastua
1.000 kg
FS paprikasekoitusta
0.020 kg
FS valkosipulikuutiota
0.100 kg
FS sipulikuutioita
1.000 kg
tomaattimurskaa
0.010 kg
chilitahnaa
jogurttikastike
0.500 kg
Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0.020 kg
tuoretta minttua
Ohje
Laita voideltuun 1/1 pakkiin kebab lastut, paprikasekoitus ja sipulikuutio.
Sekoita tomaattimurskan joukkoon valkosipuli ja chilitahna ja kaada se pakkiin. Paista uunissa 225 asteessa n 20 min
Pilko minttu ja sekoita se jogurtin kanssa. Tarjoa kebab kypsän riisin kanssa ja laita päälle jogurttikastiketta.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.6 kg
Gluteeniton
Laktoositon
131
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio kebab naudanlihalastu 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS paprikasekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS valkosipulikuutio 0,25 kg x 10 / 2,5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio turkkilainen ruokajogurtti 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
131 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
131 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›