Kebab lähes kaikilla mausteilla

Kebab lähes kaikilla mausteilla
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kebab lähes kaikilla mausteilla

Kebab lähes kaikilla mausteilla

Ainekset10 annosta

Pohja

1.700 kg
Valio GN -pizzapohjaa

Lisäksi

1.000 kg
ranskanperunoita
1.500 kg
kebablastua, pakaste
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.160 kg
pakaste paprikakuutioita
0.150 kg
jääsalaattia
0.100 kg
kurkkusalaattia

Kastike

0.150 kg
0.010 kg
chilikastiketta

Päälle

0.000 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Pohja

  2. Halkaise rieskat puoliksi ja rullaa ne.
  3. Lisäksi

  4. Kypsennä ranskalaiset.
  5. Kastike

  6. Freesaa kebablastut, sipulit ja paprikakuutiot Oivariini rasvassa.
  7. Yhdistä aineet keskenään. Sipaise kastiketta rullattujen rieskojen sisäpinnalle ennen täyttöä.
  8. Kokoa annokset siten, että pohjalle ranskanperunat, seuraavaksi salaatti ja päälle freesatut täytteet ja lopuksi kurkkusalaatti.
  9. Viimeistele kastikkeella ja korianterilla.
kpl
g
4.0 kg
208 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
208 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.