Kebab lähes kaikilla mausteilla

Valio Food Solutions

Kebab lähes kaikilla mausteilla

Ainekset10 annosta

Pohja

1.600 kg

Lisäksi

1.000 kg
ranskanperunoita
1.500 kg
0.500 kg
0.050 kg
0.200 kg
0.150 kg
jääsalaattia
0.100 kg
kurkkusalaattia

Kastike

0.150 kg
0.010 kg
chilikastiketta

Päälle

0.000 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Pohja

  2. Halkaise rieskat puoliksi ja rullaa ne.
  3. Lisäksi

  4. Kypsennä ranskalaiset.
  5. Kastike

  6. Freesaa kebablastut, sipulit ja paprikakuutiot Oivariini rasvassa.
  7. Yhdistä aineet keskenään. Sipaise kastiketta rullattujen rieskojen sisäpinnalle ennen täyttöä.
  8. Kokoa annokset siten, että pohjalle ranskanperunat, seuraavaksi salaatti ja päälle freesatut täytteet ja lopuksi kurkkusalaatti.
  9. Viimeistele kastikkeella ja korianterilla.
kpl
g
4.0 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›