Kebab lähes kaikilla mausteilla

Kebab lähes kaikilla mausteilla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
215 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,600 kg Valio GN-perunarieskaa
Lisäksi
1,000 kg ranskanperunoita
1,500 kg Valio kebablastua
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,200 kg Food Service paprikakuutioita
0,150 kg jääsalaattia
0,100 kg kurkkusalaattia
Kastike
0,150 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,010 kg chilikastiketta
Päälle
  tuoretta korianteria hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Halkaise rieskat puoliksi ja rullaa ne.

Lisäksi
  • Kypsennä ranskalaiset.

Kastike
  • Freesaa kebablastut, sipulit ja paprikakuutiot Oivariini rasvassa.

  • Yhdistä aineet keskenään. Sipaise kastiketta rullattujen rieskojen sisäpinnalle ennen täyttöä.

  • Kokoa annokset siten, että pohjalle ranskanperunat, seuraavaksi salaatti ja päälle freesatut täytteet ja lopuksi kurkkusalaatti.

  • Viimeistele kastikkeella ja korianterilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!