Kebab-rieska

Valio Food Solutions

Kebab-rieska

Ainekset20 annosta

0.485 kg
kypsää tomaattia
0.170 kg
punasipulia
0.020 kg
0.030 kg
mustapippurirouhetta
0.020 kg
hienoa sokeria
0.010 kg
suolaa
0.050 kg
sitruunamehua
1.000 kg
punainen chilipalko
0.500 kg
0.400 kg
0.320 kg
0.042 kg
rucolaa

Ohje

  1. Kuutioi tomaatit ja punasipulit. Lisää joukkoon mausteet, sitruunanmehu, hienonnettu chilipalko, sulaneet kebablastut ja jogurtti. Anna maustua hetki kylmässä.
  2. Levitä täyte tasaisesti koko sulaneen GN-rieskan päälle ja laita toinen rieska kanneksi päälle. Ripottele pintaan rucolaa ja leikkaa annospaloiksi.
kpl
g
3.0 kg
152 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
152 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.