Kebab Stroganoff

Kebab Stroganoff
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kebab Stroganoff

Kebab Stroganoff

Suomalaisten kaksi suosikkia yhdistettynä ei jätä ketään kylmäksi. Täydellinen kastike noutopöytään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
0.075 kg
tomaattipyreetä
1.000 kg
lihalientä
0.040 kg
tummaa suurustejauhetta
0.750 kg
kebablastua, pakaste
0.075 kg
sinappia
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.020 kg
soijakastiketta
0.010 kg
Worcestershire-kastiketta
0.250 kg
0.008 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Freesaa sipulit voissa. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä hetki.
  2. Kaada sekaan lihaliemi, kuumenna ja suurusta.
  3. Lisää joukkoon kebabit ja mausta sinapilla, kurkkusalaatilla, soijakastikkeella, Worcestershire-kastikkeella, smetanalla, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Hauduta n. 30 min ja tarjoile esim. riisin kera.
kpl
g
2.8 kg
139 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
139 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.