Siirry sisältöön
Kebab tabbouleh
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kebab tabbouleh

Lähi-Idän tabbouleh lämpimänä versiona. Nopea ja superhelppo lounasruoka rikastetaan Valio kebablastuilla ja tarjoillaan kreikkalaistyyppisen juustodipin kera.

Kebab tabbouleh

Ainekset

  • 2,000 kg kebablastua, pakaste
  • 1,000 kg pakaste paprikasekoitusta
  • 0,500 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,100 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0,500 kg tomaattimurskaa
  • 1,000 kg vettä
  • 0,500 kg couscousia
  • 0,100 kg oliiviöljyä
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 0,030 kg lehtipersiljaa
  • 0,020 kg tuoretta minttua
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Kermaviili-ti­ro­kafteri

  • 2,000 kg kebablastua, pakaste
  • 1,000 kg pakaste paprikasekoitusta
  • 0,500 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,100 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0 kg Valio Oivariini® juoksevaa
  • 0,500 kg tomaattimurskaa
  • 1,000 kg vettä
  • 0,500 kg couscousia
  • 0,100 kg oliiviöljyä
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 0,030 kg lehtipersiljaa
  • 0,020 kg tuoretta minttua
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Kermaviili-ti­ro­kafteri

  • 0,500 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
  • 0,050 kg säilykepepperonia tai -jalapeñoa
  • 0,500 kg Valio kermaviiliä laktoositon

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa, lisää tomaattimurska ja vesi ja kiehauta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä couscous GN-vuokaan ja kaada kiehuva tomaattiliemi päälle. Peitä kelmulla ja anna kypsyä huoneenlämmössä n. 10 min.
  3. Levitä paprikat ja kebablastut kypsän couscousin päälle ja paahda 175 °C uunissa n. 15-20 min.
  4. Mausta oliiviöljyllä, hienonnetuilla yrteillä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile välittömästi.

Kermaviili-ti­ro­kafteri

  1. Aja salaattijuusto jalapeñojen kanssa kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita nuolijalla nostellen kermaviilin kanssa sekaisin ja tarjoile kebab-tabboulehin kanssa.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 470 kcal
Proteiini 32,3 g
Hiilihydraatti 24,4 g
Rasva 26,1 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 1 g
Kalsium 145,5 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search