Kebab tabbouleh

Kebab tabbouleh

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
167 kcal / 100g
Lähi-Idän tabbouleh lämpimänä versiona. Nopea ja superhelppo lounasruoka rikastetaan Valio kebablastuilla ja tarjoillaan kreikkalaistyyppisen juustodipin kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg Valio nautakebab varraslastuja
0,800 kg Food Service grillattu paprikasekoitusta
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,100 kg Food Service valkosipulikuutiota
  Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseen
0,500 kg tomaattimurskaa
1,000 kg vettä
0,500 kg couscousia
0,100 kg oliiviöljyä
0,050 kg sitruunamehua
0,025 kg lehtipersiljaa
0,020 kg tuoretta minttua
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Kermaviili-tirokafteri
0,500 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0,050 kg säilykepepperonia tai -jalapeñoa
0,500 kg Valio kermaviiliä laktoositon
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit Oivariini rasvassa, lisää tomaattimurska ja vesi ja kiehauta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Levitä couscous GN-vuokaan ja kaada kiehuva tomaattiliemi päälle. Peitä kelmulla ja anna kypsyä huoneenlämmössä n. 10 min.

  • Levitä paprikat ja kebablastut kypsän couscousin päälle ja paahda 175 °C uunissa n. 15-20 min.

  • Mausta oliiviöljyllä, hienonnetuilla yrteillä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile välittömästi.

Kermaviili-tirokafteri
  • Aja salaattijuusto jalapeñojen kanssa kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita nuolijalla nostellen kermaviilin kanssa sekaisin ja tarjoile kebab-tabboulehin kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!