Lähi-Idän tabbouleh lämpimänä versiona. Nopea ja superhelppo lounasruoka rikastetaan Valio kebablastuilla ja tarjoillaan kreikkalaistyyppisen juustodipin kera.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Lähi-Idän tabbouleh lämpimänä versiona. Nopea ja superhelppo lounasruoka rikastetaan Valio kebablastuilla ja tarjoillaan kreikkalaistyyppisen juustodipin kera.
2.000 kg | kebablastua, pakaste |
0.800 kg | pakaste paprikasekoitusta |
0.425 kg | pakastesipulikuutioita |
0.100 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.000 kg | |
0.500 kg | tomaattimurskaa |
1.000 kg | vettä |
0.500 kg | couscousia |
0.100 kg | oliiviöljyä |
0.050 kg | sitruunamehua |
0.025 kg | lehtipersiljaa |
0.020 kg | tuoretta minttua |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Kermaviili-tirokafteri | |
---|---|
0.500 kg | |
0.050 kg | säilykepepperonia tai -jalapeñoa |
0.500 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.