Kebab tabbouleh

Kebab tabbouleh
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kebab tabbouleh

Kebab tabbouleh

Lähi-Idän tabbouleh lämpimänä versiona. Nopea ja superhelppo lounasruoka rikastetaan Valio kebablastuilla ja tarjoillaan kreikkalaistyyppisen juustodipin kera.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.000 kg
kebablastua, pakaste
0.800 kg
pakaste paprikasekoitusta
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.000 kg
0.500 kg
tomaattimurskaa
1.000 kg
vettä
0.500 kg
couscousia
0.100 kg
oliiviöljyä
0.050 kg
sitruunamehua
0.025 kg
lehtipersiljaa
0.020 kg
tuoretta minttua
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Kermaviili-tirokafteri

0.500 kg
0.050 kg
säilykepepperonia tai -jalapeñoa
0.500 kg

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa, lisää tomaattimurska ja vesi ja kiehauta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä couscous GN-vuokaan ja kaada kiehuva tomaattiliemi päälle. Peitä kelmulla ja anna kypsyä huoneenlämmössä n. 10 min.
  3. Levitä paprikat ja kebablastut kypsän couscousin päälle ja paahda 175 °C uunissa n. 15-20 min.
  4. Mausta oliiviöljyllä, hienonnetuilla yrteillä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile välittömästi.
  5. Kermaviili-tirokafteri

  6. Aja salaattijuusto jalapeñojen kanssa kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita nuolijalla nostellen kermaviilin kanssa sekaisin ja tarjoile kebab-tabboulehin kanssa.
kpl
g
5.0 kg
147 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
147 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.